En Küçük Efe Alperen

Aydınspor 1923’ün Turgutlulu teknik direktörü Selahattin Dinçel 2. Kez baba olmanın mutluluğunu yaşıyor. Hülya ve...

Aydınspor 1923’ün Turgutlulu teknik direktörü Selahattin Dinçel 2. Kez baba olmanın mutluluğunu yaşıyor. Hülya ve Selahattin Dinçel çiftinin Hiranur isimli kız çocuklarının ardından geçtiğimiz gün Alperen isimli erkek çocuklarının sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmesi ailede büyük bir sevinçle karşılandı.

BİR SÜPRİZDE FUTBOLCULARDAN

Doğum sonrası hemen Aydın’a dönerek antrenmana katılan Dinçel’e bir sürprizde öğrencilerinden geldi. Dinçel’in tesislere girmesi ile birlikte kendisini karşılayan oyuncular Dinçel’e oğlunun adını söyleyerek tezahüratta bulundular.

Reklam
Reklam

Hastane çıkışında evinin kapısını gazetemize açan Dinçel eşi Hülya, kızı Hiranur ve küçük oğlu Alperen Dinçel ile objektiflerimize Aydınspor v1923 forması poz verdi. Selahattin Dinçel, “Sezon öncesi dünyaya gelen Alperen’in bize ve takımımıza uğur getireceğine inanıyorum. Kızım Hiranur’dan sonra 2. Kez baba olmak tarifi güç bir mutluluk” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: