En lezzetli aşûreyi "Karaoğlan" yaptı

Murat Suatoğlu, Tarsus'un Yenice beldesinde Cemevi tarafından Muharrem ayı nedeniyle düzenlenen Aşûre lokması etkinliğine katıldı.

CHP Yenişehir Belediye Başkan Aday Adayı "Karaoğlan" lakaplı Makine Mühendisi Murat Suatoğlu, Tarsus'un Yenice beldesinde Cemevi tarafından Muharrem ayı nedeniyle düzenlenen Aşûre lokması etkinliğine katıldı.

Burada büyük ilgi gören Suatoğlu, kadınlarla birlikte aşûre yaptı, vatandaşlara aşûre ikram etti. Aşure ikramında açıklama yapan Murat Suatoğlu, Muharrem ayı nedeniyle böyle bir çalışma yapan Cemevi yönetimine ve katılanlara teşekkür edip, "Muharrem ayında yaşanan olaylardan ders alarak birlik ve beraberliğimizi artırmalıyız. Gelecekte daha özgürce ifadelerin kullanılabildiği, herkesin kendini daha iyi ifade edebildiği, demokrasi ve özgürlük anlayışının hâkim kılındığı güzel günler diliyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Muharrem ayının birlik ve beraberliği temsil ettiğini belirten Suatoğlu, "CHP olarak hiçbir zaman Türk'ü Kürt'ten, Alevi'yi Sünni'den ayırmadık. Kurtuluş savaşı asıllı bu memleketin evlatları hep beraber emperyalizme karşı mücadele vererek, vatan topraklarını müdafaa ettiysek, bizim yönetim olarak anlayışımız da bu şekildedir. Bu kutsal ayla beraber Yenice'de yaşayan bütün inanç grubuna ait insanlarımızla bir arada olmaktan mutluluk duyuyoruz" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: