En Mutlu Günlerini Narman Peribacalarında Ölümsüzleştiriyorlar

Erzurum'da evlenen bazı çiftler, en mutlu günlerini fotoğraf stüdyoları yerine Narman peribacalarında fotoğraf çektirerek ölümsüzleştirmeyi tercih ediyor. 

Erzurum'da evlenen bazı çiftler, en mutlu günlerini fotoğraf stüdyoları yerine Narman peribacalarında fotoğraf çektirerek ölümsüzleştirmeyi tercih ediyor. Türkiye'nin peribacalarıyla ünlü Kapadokya bölgesine benzerliğiyle dikkati çeken ve Doğu'nun Kapadokya'sı olarak bilinen Narman peribacaları yerli ve yabancı turistlerin yoğun ilgisini görüyor. Hayatlarının en özel anlarından birisi olan düğün günlerini unutulmaz kılmak isteyen çiftler, oluşumu ve görünümüyle ilgi gören peribacalarına yakınlarıyla giderek, peribacalarının farklı bölümlerinde çektirdikleri karelerle mutlu günlerini ölümsüzleştiriyor. Düğün öncesinde fotoğraf çektirmek için peribacalarına gelen damat Muhammed Duran, doğal güzellikleriyle ilgi gören Narman peribacalarında fotoğraf çektirmek istediklerini söyledi. Olur ilçesine bağlı Ayyıldız köyünden gelin aldıktan sonra bölgeye geldiklerini ifade eden Duran, "Yeni bir aile kurmanın mutluluğu içindeyiz. En kötü günümüz böyle olur inşallah. Bugünümüzü ölümsüzleştirmek için peribacalarında davul-zurna eşliğinde halaylar çekerek, bugünü fotoğraflarla ölümsüzleştirdik" dedi. Gelin Gülsüm Duran da özel günlerini çektirdikleri fotoğraflarla anacaklarını belirterek, evlenecek yeni çifleri de bölgeye davet etti. Duran çiftnin yakınları da peribacalarında davul zurna eşliğinde halay çekti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: