En şık cadde ve sokaklar Başiskele’de

Başiskele Belediyesi genişletme yaptığı alanları kent estetiğine uygun olarak düzenliyor.

Ana arterlerde cadde ve sokaklarda imar planlarına göre yol genişletme ve düzenleme çalışmaları yapan Başiskele Belediyesi genişletme yaptığı alanları kent estetiğine uygun olarak düzenliyor.

Yayalar için yaya yolu, bisiklet sürücüleri için bisiklet yolu oluşturan ekiplerin yaptığı dekoratif duvarlar da sağlamlığı ve görselliği ile dikkat çekiyor.

BAŞİSKELE’DE TEK TİP ESTETİK DUVARLAR

Başiskele’nin geleceğini biçimlendirecek, vatandaşları istek ve taleplerine çözüm olacak projeleri tek tek hayata geçiren Başiskele Belediyesi oluşturduğu planlar doğrultusunda başlattığı birçok çalışmayı tamamladı. İstinat duvarlarının yapımına başlanan yerleşim alanlarında bina ve yol çevresi güvenliği іçіn duvarlar tek tip olarak yapılıyor. Yol genişletme çalışmaları sonrasında yapılan perde duvarlar sağlamlığı ve görselliği ile vatandaşların beğenisini topluyor. Başiskele’nin genişleme yapılan cadde ve sokaklarında yaygınlaşan bu uygulama kent estetiği açısından 'da örnek bir çalışma.

Reklam
Reklam

YAYA VE BİSİKLET YOLU

Mehmetağa Mahallesi Alsancak Caddesi ve Dönerkaya Sokak, Serdar Mahallesi Pasinler Caddesi Yeşilyurt Mahallesi Hafız Bayram Sokak, Yeşilkent Mahallesi Mahmut Çavuş Caddesi’ni kapsayan yol genişletme, dekoratif perde duvar yaya ve bisiklet yolu çalışmaları bütün hızıyla sürüyor. Cadde ve sokaklarda araç ve yaya trafiği akışını kolaylaştıracak düzenlemeler görsel açıdan da ayrı bir güzelliğe sahip. Perde duvarların üzerleri beyaz ahşap çitlerle çevrilirken duvarlar boyanıyor, bisiklet ve yaya yolu kırmızı baskı betondan yapılıyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz