En Yaşlı Anneye Anneler Günü Ziyareti

Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı ve eşi Lütfiye Karakayalı Anneler Günü sebebiyle Atatürk Mahallesi sakinlerinden,...

Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı ve eşi Lütfiye Karakayalı Anneler Günü sebebiyle Atatürk Mahallesi sakinlerinden, Kemalpaşa’nın en yaşlı annesi olan 108 yaşındaki Ayşe Görmek’i evinde ziyaret etti.

Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı ve eşi Lütfiye Karakayalı’nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Anneler Günü’nün çok önemli bir gün olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı “Annelerimiz yerleri doldurulamayacak en değerli, en kutsal varlıklarımız. Değerleri asla ölçülmeyecek olan, bizlere her zaman yol gösterici olmuş, dünyayı ve yaşamı sevdiren annelerimizin bir gün değil, her gün yanlarında olmalıyız. Bugün Kemalpaşa’nın en yaşlı annesini, Ayşe Nine’yi ziyaret ettik. Ben 108 yaşındaki Ayşe Ninemiz vesilesiyle tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyor, sağlıklı uzun ömürlü bir yaşam diliyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Ayşe Nine ile uzun süre sohbet eden Başkan Karakayalı ve eşi, Kemalpaşa’nın en yaşlı annesine Nazar boncukları ile yazma hediye ettiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: