En Yeni Tırnak Stilleri

En son tırnak trendleri ve stilleri..

En son tırnak trendleri ve stilleri..

Lady Gaga, Beyonce ve Kristen Bell metalik renkteki tırnaklarıyla dikkat çekiyor. Bakımlı tırnaklarınızı daha görünür kılmak istiyorsanız metalik oje iyi bir tercih olabilir.


Chanel'in başlattığı çağla yeşili tırnak modasını ünlüler çok sevdi. Siyah, deri, metalik renkli, vücudu saran klasik kıyafetlere farklılık katmak isteyenler tercih ediyor.


Mat tırnaklar birkaç sezondur ünlülerin tercihi oldu. Ünlüler mat tırnakların eski cilalı tırnakların yerini almasından memnun ve daha çok tercih ediyor. Tırnak matlaştırıcı ile aynı anda tek seferde aynı rengi hem cilalı hem de matlaştırıcı sürerek mat haliyle kullanabiliyorlar.

Reklam
Reklam


Kadınların bayıldığı mor rengi sık sık tırnaklarda da görür olduk. Kıyafetinizle uyumlu olabilecek bu renkle, dikkat çekici tırnaklara sahip oluyorsunuz.


80'lerin modası çok uzun tırnaklar geri döndü. Doğal renkte cilalanmış uzun tırnakların ne kadar şık durduğunu unutmuşuz. Blake Lively'in son olarak tercih ettiği trend için takma tırnak tercih edebilirsiniz.


Siyah gotik tırnaklar her zaman tercih edilecek gibi görünüyor. Bir davete giderken gotik bir yüzükle neden gotik bir oje tercih etmeyesiniz ki?


Gelecekte kırmızı tırnaklara dönüş. Gelecekten gelmiş gibi görünen Fergie, kıyafetiyle uzun kırmızı tırnakları tercih etmiş. Kırmızı uzun tırnaklarınızla en son trendleri birlikte kullanabilir, modaya ayak uydurabilirsiniz.


Tersine dönmüş French manikür. Tırnak bakım uzmanınıza metalik ya da parlak renkli bir ojeyi bilinen French maniküründen tamamen ters şekilde uygulamasını isteyin. Tırnağın uzayan kısımları beyaz, geri kalanı renkli ya da tırnağın uzayan kısımları renkli, geri kalanı doğal renginde kalabilir. Eminiz tırnağınızı görenler bunu nasıl yaptırdığınızı çok merak edecek.

Reklam
Reklam

Kaynak: msn.com