Endüstri Meslek Lisesi öğrencileri halaylarla tatile girdi

Sivas’ın Gemerek ilçesinde eğitim veren Şehit Ahmet Karahan Endüstri Meslek Lisesi, öğrencileri için düzenlediği programla...

Sivas’ın Gemerek ilçesinde eğitim veren Şehit Ahmet Karahan Endüstri Meslek Lisesi, öğrencileri için düzenlediği programla yarıyıl tatiline girdi.

Okulun pansiyon binasında yapılan programa İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Özdoğan okulda görev yapan idareci ve öğretmenler ile öğrenciler katıldı. Okul müdürü ve öğretmenlerinin çiğköfte yaptığı, öğrencilerin de halay çekip eğlendiği programda keyifli anlar yaşandı.

Okul Müdürü Yüksel Eyertaş, "2011–2012 eğitim öğretim yılının ilk dönemini güzel şekilde geçirmenin verdiği mutlulukla öğrencilerimizi mutlu bir şekilde tatile gönderiyoruz. İkinci dönemde inşallah okul olarak daha güzel çalışmalar yaparak öğrencilerimize en güzel şekilde yardımcı olmaya çalışacağız.” dedi.

Reklam
Reklam

Öğrenciler ise kendilerine bu güzel ortamı sağlayan başta okul müdürü olmak üzere tüm öğretmenlerine teşekkür ederek başarılı olma sözü verdiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz