Eneramo: Beşiktaş için gerekirse...

Beşiktaş'ın yeni transferi Michael Eneramo, MTN Football'a konuştu.

Nijeryalı yıldız, siyah-beyazlıların efsanevi yıldızı Daniel Amokachi'yi geride bırakıp, tarihe geçmeyi amaçladığını söyledi.

Beşiktaş’ın bonservissiz olarak kadrosuna kattığı Michael Eneramo, siyah-beyazlı formayı giymeden iddialı mesajlar verdi. Afrika futbolunun önde gelen internet sitesi MTN Football’a konuşan Nijeryalı forvet “Beşiktaş’la anlaştığım için çok mutluyum. Sağlık kontrolünden geçtikten sonra 2 yıllık imzayı atacağım. Beşiktaş köklü geçmişe sahip, Türkiye’nin önde gelen kulüplerinden biri. Kara Kartal’ı seçmemdeki en büyük etken burada aşama kaydedeceğime inanmam. Ayrıca milli takım yetkililerinin de gözü benim üzerimde olacak” dedi.

Reklam
Reklam

Gerekirse 2 kişilik oynarım

Geçen sezon Sivasspor forması altında top koşturan Eneramo, Beşiktaş tarihine geçmek istediğini söyledi. Yıldız forvet, “Türkiye’ye geldiğimden bu yana herkes bana Amokachi’nin Beşiktaş’ta yaptıklarından bahsediyor. Ve ben de artık Beşiktaş’tayım. Gerekirse iki kişilik oynayıp, Beşiktaş’ın yeni Amokachi’si olacağım. Amacım atabildiğim kadar gol atmak” ifadesini kullandı.