Enerji Ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız:

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Bursa’nın enerji sektörüne büyük faydalar sağladığını belirterek, “Yeşil...

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Bursa’nın enerji sektörüne büyük faydalar sağladığını belirterek, “Yeşil Bursa tükettiğinden fazlasını üretiyor” dedi.

Bakan Taner Yıldız, Bursa Valisi Şahabettin Harput'u makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Vali Şahabettin Harput, Bursa’nın sanayii ve tarımıyla Türkiye’nin 2023 hedefine giden yolda katkı sunduğunu söyledi.

Bakan Taner Yıldız ise, Balıkesir’deki rüzgar santrali açılışının ardından Bursa’ya geldiğini anlatarak, “Türkiye’nin yenilenebilir eneri kaynaklarını değerlendiriyoruz. Bursa tükettiğinden daha fazla üretiyor. Türkiye eneri sektörüne katkı sunan bir şehrimiz. Türkiye’nin büyüme hızından daha fazla büyüyor. Bu yüzden farklı bir önemi var” dedi.

Reklam
Reklam

Yıldız, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı’nın ise spora önemli faydaları olduğunu belirterek ailesine ve sevenlerine başsağlığı diledi.

Ziyaretin sonunda Vali Harput, Bakan Yıldız’a İznik çinisi hediye etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: