Enerji Ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız Düzce'de

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Çayağzı Dogalgaz Proses Tesislerini incelemek üzere geldiği Düzce'nin...

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Çayağzı Dogalgaz Proses Tesislerini incelemek üzere geldiği Düzce'nin Akçakoca ilçesinde cuma namazı öncesi Vali Adnan Yılmaz ve beraberindeki heyetle görüştü.

Bakan Taner Yıldız, Akçakoca-Çayağzı Doğalgaz Proses Tesisleri'ni incelemek üzere Düzce'ye geldi. İstirahat ettiği Sky Towers Otel'de Düzce Valisi Adnan Yılmaz, Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrak, İlçe Kaymakamı Mehmet Ünal, AK Parti Düzce Milletvekili Fevai Arslan ve AK Parti Düzce İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu ile görüşen Bakan Yıldız, Başkan Albayrak'tan Akçakoca'daki enerji kullanımıyla ilgili bilgi aldı.

Reklam
Reklam

Akçakoca'ya getirilen doğalgaz için Enerji Bakanı'na teşekkür eden Albayrak, "Şu an 3 bin abonemiz var. Gelecek yıl bu sayıyı 7 bine çıkarmayı hedefliyoruz. Doğalgaz sayesinde belediye olarak kara geçtik" dedi. Başkanın bu sözleri üzerine Bakan Yıldız da doğalgazın ev kullanımı için en uygun enerji çeşidi olduğunu belirtti.

Enerji Bakanı Taner Yıldız, ayrıca Vali Adnan Yılmaz'dan kurumların bir an önce doğalgaza geçmesini istedi. Görüşmenin ardından Bakan Yıldız ve beraberindekiler yaya olarak Akçakoca Merkez Camii'ne giderek cuma namazını kıldı. Bakan Yıldız, camiye girene kadar yol boyunca karşılaştığı vatandaşlarla sohbet ederek sıkıntılarını dinledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz