Enerji Ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız Iftara Katıldı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Kayseri'de verilen iftar yemeğine katıldı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Kayseri'de verilen iftar yemeğine katıldı.

Yıldız, Seyyid Burhaneddin Hazretleri Hizmet Vakfı'nın Seyyid Burhaneddin Türbesi yanındaki alanda organize ettiği ve AK Parti İl Başkanlığı'nın katkısıyla verilen iftardan önce masaları dolaşarak, vatandaşlarla sohbet etti.

Burada katılımcılara hitaben bir konuşma yapan Yıldız, hep birlikte Ramazan Bayramı'na erişme temennisinde bulunarak "Ramazan bereketinin kalplere yerleşmesini temenni ediyorum. Bu mübarek ayda Ramazan'ın feyzinin, bereketinin üstümüze sinmesini diliyorum" dedi.

Reklam
Reklam

İftara, TBMM Başkan Vekili Sadık Yakut, AK Parti milletvekilleri Ahmet Öksüzkaya, İsmail Tamer ve Pelin Gündeş Bakır, AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz ve vatandaşlar katıldı.

Muhabir: Mustafa Yıldız

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: