Enerji Ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız, Kayseri'de

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Kocasinan Belediyesi ile partisinin ilçe teşkilatlarındaki bayramlaşma törenlerine katıldı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Kocasinan Belediyesi ile partisinin ilçe teşkilatlarındaki bayramlaşma törenlerine katıldı.

Yıldız, TBMM Başkanvekili Sadık Yakut, AK Parti Kayseri Milletvekilleri Ahmet Öksüzkaya, Pelin Gündeş Bakır, Yaşar Karayel, İsmail Tamer ve AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz'in de katıldığı Kocasinan Belediyesi'ndeki bayramlaşma töreninin ardından, partisinin Talas İlçe Teşkilatı'nca düzenlenen bayramlaşma töreninde partililer ve vatandaşlarla bayramlaştı.

Yıldız, Osmanlı Evi'nde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, Ramazan ayı boyunca başta ihtiyaç sahibi vatandaşlar olmak üzere şehit aileleri ve gazilerin hep yanında olduklarını belirtti.

Reklam
Reklam

Kabinedeki bakanların 7 günde 7 ayrı şehirde vatandaşlarla iftarlarda buluştuklarını anımsatan Yıldız, şunları kaydetti:

"Tarihimizden gelen bütün mirasımızı, geleneklerimizden gelen bütün değerlerimizi, inşallah bundan sonraki hayatımıza, ülkemize, insanlığımıza adayabiliriz. Bu ülkeden Mevlana, Yunus Emre, Hacı Bektaş Veli, Hacı Bayram Veli gibi birçok Allah dostu gelip geçti ve onlar yüreklerimize bu serpintileri işleyerek aramızdan gittiler. Bizlerin bu değerleri sürdürmesi, sevginin, aşkın, güzelliğin, bütün insanlığın kalbinde yeşermesi ve orada neşvü nema bulması açısından gereklidir."

Bayramını kutlayan çocuklarla bir süre sohbet eden Yıldız, çocuklara bayram harçlığı verdi.

Yıldız, daha sonra partisinin Hacılar ve İncesu ilçe teşkilatlarının düzenlediği bayramlaşma törenlerine katıldı.

Muhabir: Doğan Koca / Orhan Canbulatel

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: