"Enerji Verimliliği Proje Yarışması"

"Enerji Verimliliği Proje Yarışması"nda Düzce Özel Yunusbey Ortaokulu öğrencisi Feyza Dişçi, "öykü" dalında birinci oldu.

"Enerji Verimliliği Proje Yarışması"nda Düzce Özel Yunusbey Ortaokulu öğrencisi Feyza Dişçi, "öykü" dalında birinci oldu.

Her yıl TÜBİTAK ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Elektrik İşleri Etüt İdaresi (EİEİ) Genel Müdürlüğü işbirliğiyle enerjinin verimli kullanımı ve enerji bilincinin topluma kazandırılması amacıyla düzenlenen "Enerji Verimliliği Proje Yarışması"nın sonuçları açıklandı.

Yarışmada "öykü" dalında birinci olan Düzce Özel Yunusbey Ortaokulu öğrencisi Feyza Dişçi ve "resim" dalında birinci olan Beyza Öncü, genel değerlendirmeye katılmaya hak kazandı.

Reklam
Reklam

Okul Müdürü Gürbüz Atmaca, yaptığı açıklamada, öğrencilere her alanda verimliliği aşıladıklarını, bunun öğrencilerin yaşantısına ve çalışmalarına yansıdığını anlattı.

Geçen yıl da aynı başarıyı yakaladıklarını anımsatan Atmaca, "Bu sevinci bize yaşatan öğrencimizi ve ailesini tebrik ediyor, başarıda emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Muhabir: Onur Orhan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: