Enes Ünal Manchester City’e transfer oldu

Günün öne çıkan transfer haberleri Mynet’te. Bursaspor’un genç futbolcusu Enes Ünal, Manchester City'e transfer oldu. Bursaspor'un genç yıldızı Enes Ünal'ın İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City ile anlaştığı resmi olarak açıklandı.

Bursaspor’un genç futbolcusu Enes Ünal, Manchester City'e transfer oldu. 18 yaşındaki yıldız futbolcunun adı İngiltere devleriyle anılmaya başlanmıştı. Enes Ünal ve Manchester City transfer haberleri, günün dikkat çeken transfer haberleri arasında yer alıyor. Enes Ünal ve Manchester City flörtü Mynet’te. Transfer detayları sonunda netleşti.

18 yaşındaki yıldız futbolcu Bursaspor’da fazla forma şansı bulamayınca rotasını yurt dışına çevirdi. Yeteneğiyle göz kamaştıran ve İngiliz kulüplerinin radarına giren Enes Ünal, peşinden birçok devi koşturuyordu. Bursaspor'da forma şansı bulamadığı için Avrupa kulüplerinden gelen teklifleri değerlendirmeye alan Enes Ünal, İngiltere Premier Lig ekibi Manchester City ile anlaşmaya vardı.

Reklam
Reklam

Konuyla ilgili olarak yeşil beyazlı kulübün internet sitesinden şu açıklama yapıldı:

İngiltere’nin Manchester City kulübü ile profesyonel futbolcumuz Enes Ünal’ın transferi konusunda yapılan görüşmeler sonucunda prensip anlaşmasına varılmıştır. Enes Ünal önümüzdeki günlerde sağlık kontrolleri için İngiltere’ye gidecektir.

Kamuoyunun bilgisine sunarız.

TRANSFER HABERLERİ VE TRANSFER DEDİKODULARI MYNET’TE

Anahtar Kelimeler: