Enez ve Dedeağaç Kardeş Belediye olma yolunda

22 Ekim 2013 Salı günü Dedeağaç’a bir dizi ziyaret gerçekleştirilecek.

Enez Belediyesi ve Yunanistan’ın Dedeağaç Belediyesi arasında Kardeş Belediye çalışmaları için 22 Ekim 2013 Salı günü Dedeağaç’a bir dizi ziyaret gerçekleştirilecek.

Enez Belediye Başkanı Ahmet Çayır ile Enez Kartopu Gönüllüleri Yönetim Kurulu üyesi Engin Yağcılar, 22Ekim 2013 Salı günü Dedeağaç’a giderek burada görüşmelerde bulunacaklar.

Çayır, gerçekleşecek ziyarette Dedeağaç Belediye Başkanı Evangelos Lambakis, ile Dedeağaç ve Enez Belediyesi’nin kardeş belediye olması konusunda görüşmelerde bulunacaklarını ve ayrıca Dedeağaç’ta bulunan Enezliler Derneği ile Enez Kartopu Gönüllüleri Derneği’nin ilişkilerini yürüteceklerini ve ortak geçmişin belgelendirilmesi konusunda bir çalışma yapılacağını vurguladı.

Reklam
Reklam

Dedeağaç Belediye Başkanı Lambakis 20 Temmuz tarihinde Enez’e gelerek Enez Belediye Başkanı Ahmet Çayır ile görüşmelerde bulunmuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: