Enez'de Açık Tenis Turnuvası Düzenlendi

 EDİRNE (AA) -  Enez'de Enezspor'un organize ettiği Enez Kaymakamlığı ve Enez Belediyesi'nin destek verdiği açık tenis turnuvası sona erdi.

EDİRNE - Enez'de Enezspor'un organize ettiği Enez Kaymakamlığı ve Enez Belediyesi'nin destek verdiği açık tenis turnuvası sona erdi. Enez Kaymakamı İhsan Ayrancı, yaptığı açıklamada, İstanbul Üniversitesi Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen ve 20 lisanslı tenisçinin katıldığı turvuvanın sevincini yaşadıklarını belirtti. Turnuvanın ilçenin tanıtımı için önemli olduğunu ifade eden Ayrancı, " İlçemizde ilk kez düzenlediğimiz tenis turnuvasının devamı mutlaka gelecektir. Bir sonraki turnuvamız daha kapsamlı ve bir haftalık bir sürece yayabileceğimiz, bayanlarında katılabileceği bir etkinlik olmasını şimdiden planlıyoruz. İlçemizin bu tür sportif faaliyetlere her zaman ihtiyacı vardır, gerçekleşen etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi. Turnuvada, İsmail Ata birinci, Emre Kalbiferah ikinci ve Hasan Kara üçüncü oldu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: