Engel Tanımayan Engelliler Derneği, 400 Aileyi Bayramda Sevindirecek

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde Engel Tanımayan Engelliler Derneği, 400 aileye giyecek yardımında bulunacak. Hazırlanan yardım paketleri...

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde Engel Tanımayan Engelliler Derneği, 400 aileye giyecek yardımında bulunacak. Hazırlanan yardım paketleri ihtiyaç sahibi ailelerin kapısına kadar götürülecek.

Ereğli’de kısa süre önce kurulan Engel Tanımayan Engelliler Derneği yönetimi, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde ihtiyaç sahipleri ailelere giyecek yardımında bulunmak için çalışma başlattı. Yaklaşık 400 aileye ulaştırılması planlanan yardımlar, dernek binasında toplanarak dağıtıma hazır hale getiriliyor. Hazırlanan yardım kolilerinin içinde okul kıyafeti, kazak, pantolon ve etek gibi giyecekler yer alıyor.

Reklam
Reklam

Yardım kampanyasıyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Engel Tanımayan Engelliler Derneği Genel Sekreteri Canan Yaldız, amaçlarının yardımlarla çocuklara bayram tadında bir bayram yaşatmak olduğunu söyledi.

Yaldız, “İstiyoruz ki bayramlar gerçek amacına ulaşsın. Bayramlar sevgilerin pekiştiği, saygıların sunulduğu, birçok manevi güzel duyguların en üst seviyede yaşandığı güzel günlerdir. Biz de Engel tanımayan Engelliler Derneği olarak bayram sevinci yaşaması istenen çocuklara ulaşamayan esnafımızın bize ulaştırdıkları bayram kıyafetlerini derneğimiz aracılığıyla yine ihtiyacı olan insanlara ulaştırmak amacıyla bir hazırlığa girdik. Bize destek veren Ereğli’deki tüm esnafımıza teşekkür ediyoruz. Onların sayesinde çocuklarımız bayram tadında bir bayram yaşayacaklar. Yapılan yardımların arasında yazlık ve kışlık kıyafetler de var. Bunların hepsini ihtiyacı olan insanlara tek tek dağıtmayı planlıyoruz.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: