"Engel Tanımayan Fotoğrafçılar" ÇÜ'de Sergi Açtı

Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı (ZİÇEV) bünyesinde fotoğrafçılık eğitimi alan gençler Adana'nın değişik yerlerinden çektikleri fotoğraflarını Çukurova Üniversitesi'nde (ÇÜ) sergiledi.

Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı ve ZİÇEV anlamlı bir etkinliğe imza attı. ÇÜ Kültür Müdürlüğü önünde açılan sergi, ZİÇEV ve ÇÜFOK iş birliği ve "Engel Tanımayan Fotoğrafçılar" projesi kapsamında düzenlendi. ZİÇEV Okulu Müdürü Gökhan Güzel, yaptığı açıklamada kurdukları fotoğrafçılık kulübünde çok sayıda zihinsel yetersiz çocuğun fotoğraf eğitimi aldığını belirtti. Güzel, amatör gönüllü bir fotoğrafçı tarafından verilen eğitimlerden sonra çocukların Adana'nın çeşitli yerlerinden çektikleri fotoğraflarını sergi haline getirdiklerini vurgulayarak, "Fotoğraf çekmek, çocuklarımız için farklı bir deneyim oldu" ifadelerini kullandı. ÇÜFOK Başkan Yardımcısı Ziraat Fakültesi Bitki Koruma Bölümü 4. sınıf öğrencisi Barışcan Kırav da kentin çeşitli mekanlarını fotoğraflayan zihinsel yetersiz gençlerin çalışmalarından oluşan serginin bir hafta boyunca açık kalacağını kaydetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: