Engeliler Eğitim Kampına Katılacak

ŞANLIURFA (A.A) - Şanlıurfa Valiliği'nce Sosyal Destek Programı kapsamında (SODES) düzenlenen eğitim kampına katılacak 135 zihinsel engelli ve aileleri Mersin'e

ŞANLIURFA (A.A) - Şanlıurfa Valiliği'nce Sosyal Destek Programı kapsamında (SODES) düzenlenen eğitim kampına katılacak 135 zihinsel engelli ve aileleri Mersin'e gönderildi.

Valilik önünde toplanan engeliler ve aileleri, psikologların gözetiminde otobüsle Mersin'e uğurlandı.

Şanlıurfa Zihinsel Engeliler Rehabilitasyon Derneği Başkanı Bedih Satoğlu, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, Şanlıurfa Valiliği ve İl Özel İdaresi'nin desteğiyle engellileri aileleriyle birlikte Mersin'e sosyal eğitim kampına gönderdiklerini kaydetti.

Reklam
Reklam

Şanlıurfa Valiliği'ne teşekkür eden Satoğlu, uzman psikologların ve görevlilerin gözetiminde engellilerin 1-10 Eylül tarihleri arasında kampta çeşitli etkinliklere katılacağını, bu sayede bir çok işi kendi başlarına kimseden yardım almadan yapabilme alışkanlığını kazanacağını ifade etti.

Muhabir: Yasin Dikme / Müslüm Etgü

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: