Engeller Bilinç ile Aşılacak Projesi

Trabzon Ticaret Borsası'nca (TTB) ocak ayından itibaren uygulamaya konulan "Engeller Bilinç ile Aşılacak" projesinde borsa üyelerinin işyerlerine, engelliler ile ilgili

Trabzon Ticaret Borsası'nca (TTB) ocak ayından itibaren uygulamaya konulan "Engeller Bilinç ile Aşılacak" projesinde borsa üyelerinin işyerlerine, engelliler ile ilgili uyarıcı levhalar asılıyor.

Trabzon Valiliği koordinasyonunda TTB tarafından yürütülen ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Özürlüler Destek Programı (ÖDES) kapsamında finanse edilen projede görevli elemanlar, borsaya üye 230 işyerini ziyaret ederek pano ve afişler verip broşür dağıtıyor.

TTB Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Güngör Köleoğlu, borsaya üye işletme sahipleri ve çalışanlarında özürlülük konusunda bilinç oluşturarak, çevrelerindeki engellilere duyarlılığın artırılmasını hedeflediklerini belirterek, "Toplumun özürlülük konusunda bilinçlenmesi ve farkındalık yaratma amacıyla faaliyetlerin gerçekleştirildiği işletmelere bu amaçla bilgi levhaları şeklinde pano ve afişler asıyoruz. Ayrıca belirli sayıda engellilere işitme cihazı, tekerlekli sandalye ve baston sağlanıyor. Hedefimiz konu ile ilgili sivil toplum örgütleri ile özürlü bireyler ve aileleri arasında özürlülük konusunda işbirliğini güçlendirmektir" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: