Engeller Müzik İle Ortadan Kaltı

İstanbul Erkek Liseliler Eğitim Vakfı (İELEV) ve İstanbul Lisesi öğrencileri ile birlikte tüm gelirlerinin Türkiye...

İstanbul Erkek Liseliler Eğitim Vakfı (İELEV) ve İstanbul Lisesi öğrencileri ile birlikte tüm gelirlerinin Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği’ne bağışlanacağı bir klasik müzik dinletisi gerçekleştirdi.

Sosyal sorumluluk projelerinde aktif olarak yer alan öğrenciler, bu kez engellilerin kaliteli yaşam sürmelerine destek olmak için müziği kullandılar. İELEV Eğitim Kurumları ve İstanbul Lisesi öğrencileri kimsesiz engelli vatandaşların bakımı sağlamak için kurulan Hüsnü Ayık Özel Bakım Merkezi’ne destek için bir araya gelerek ve konserin tüm gelirini bağışladılar.

Reklam
Reklam

İELEV öğrencisi Zeynep Kotil’in girişimi ve arkadaşların aktif katılımı ile oluşturulan müzik grubu engelli sanatçılar ile birlikte sahneye çıktı. Öğrencilerin gerçekleştirdikleri sosyal sorumluluk projesinde klasik müzik dinletisi ile destek veren izleyiciler engelsiz yaşama destek oldular ve bunun yanında keyifli bir konser dinledi.

Linda KASO’nun piyanosu ve Dr. Şafak Tunalıoğlu’nun kemanı ile renklenen dinletinin tüm geliri ağır bakıma muhtaç omurilik felçlilerine İstanbul’da hizmet veren Hüsnü Ayık Özel Bakım Merkezi’ne bağışlandı. İzleyiciler konserden çok zevk adlılarını böyle bir sosyal sorumluluk projesi içerisinde yer aldıkları için çok mutlu olduklarını belirti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: