Engelleri Sanatla Aşalım Projesi

EMETDER Engelleri Sanatla aşalım projesini hayata geçirerek, herkese çağrıda bulundu.

EMETDER Engelleri Sanatla aşalım projesini hayata geçirerek, herkese çağrıda bulundu.

Elazığ Müzik Eğitim Tiyatro Kültür Ve Sanat Derneği (EMETDER) yeni bir fotoğraf ekledi. yönetimi yaptığı basın toplantısında yetkililere ve halka seslenerek “Gelinde elele vererek engelleri ortadan kaldıralım" çağrısında bulundu.

EMETDER başkanı Uğur KILIÇ yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; Derneğimizle birlikte çıktığımız bu asil ve kutlu yolda temel düsturumuz; "Engelleri Sanatla Aşalım" projesi kapsamında sadece Elazığ'ımızda değil, memleketimizin dört bir yanındaki engelli kardeşlerimize ulaşmak, bir nebze dahi olsa yüzlerinde oluşacak bir tebessüme vesile olmak, onlarında bu memleketin asli birer unsuru olduklarını hissettirmektir.

Reklam
Reklam

Öncelikli olarak, 27 Aralık saat 14.00 ve 16.00'da Nurettin Ardıçoğlu konferans salonunda sahnelenecek olan engelli tiyatromuzla "Engelleri Sanatla Aşalım" projemize Bismillah demekteyiz.

Engelleri kardeşlerimize bir sosyal motive olması açısından önem arz eden bu organizasyonumuza duyarlı Elazığ halkımızı davet etmek ve desteklerini beklemekteyiz.

Özellikle buradan öncelikli olarak engelli ebeveyn sahibi ailelere sesleniyoruz: " Gelinde elele vererek engelleri ortadan kaldıralım."

Her sağlıklı bireyin birer engelli adayı olduğunu aklımızdan çıkarmadan bu konuda toplum olarak hassasiyet göstermenizi, engelli kardeşlerimizi o sahnede yalnız bırakmamanızı istemekteyiz. Bu ve buna benzer organizasyonlarımızın akabinde biz kurumumuz ve Derneğimiz olarak projesi hazırlanmış fikri manada temelleri atılmış olan Engelsiz Sanat Okulu açmayı düşünmekteyiz.

Özellikle bu proje kapsamında Sayın Valimiz, Belediye Başkanımız, Garnizon Komutanımız, Emniyet Müdürümüz başta olmak üzere konu ile alakalı Siyasi makamları işgal eden değerli büyüklerimiz, duyarlı ve hayırsever işadamlarımız ve en önemlisi Kıymetli halkımıza buradan bu projemize sahiplenmeye ve destek olmaya davet ediyoruz.

Reklam
Reklam

Projemizin amacı; engelli kardeşlerimizi topluma ve bizlerinde içinde yaşadığımız Dünya'ya kazandırılması, aslında onlarında hiçbir engelinin olmadığını hissettirmek, okulumuz bünyesinde çeşitli sanat Dalları ile birlikte yeteneklerinin açığa çıkmasına, kendilerine olan güvenin perçinlenmesine vesile olmaktır. Zaman içerisinde yetiştireceğimiz bu ve buna benzer projelerimiz hakkında halkımızı bilgilendirmeye, duyarlı vatandaşlarımızı bu tarz sosyal sorumluluk projelerine destek Olmayı, konuyla alakalı yeni projeler üretmeye devam edeceğiz.

Ayrıca kurum olarak, öncelikle memleketimiz olan Elazığ'ımızda başta yaklaşık 30 kişilik bir çağrı merkezi kurarak evvela "Engelleri Sanatla Aşalım" projemiz başta olmak üzere bu ve buna benzer sosyal sorumluluk projelerimizi yurt genelinde duyurmak, bunun yanında Çağrı merkezimiz bünyesinde AR-GE araştırmaları yapmak, anket soruşturmaları, reklam tanıtım ve pazarlama gibi işlerle ülkemize ve milletimize hizmet etme temennisindeyiz.

Ajans23/A.AKIN

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: