Engellerin kaldırılması göz kamaştırıyor

Salih Ziya Cörüt Giresunlu engellilere engelli minibüsü kazandırılması konusunu takdir ve hayranlıkla karşıladığını belirtti.

ORDEF Kurucu ve Onursal Başkanı, aynı zamanda Orduspor İstanbul Temsilcisi Salih Ziya Cörüt Giresunlu engellilere engelli minibüsü kazandırılması konusunu takdir ve hayranlıkla karşıladığını belirtti.

Cörüt yaptığı açıklamada, Giresunlu engellilere tam donanımlı, asansörlü ve son sistem bir minibüsün kazandırılmasıyla ilgili haberi okuduğunda çok etkilendiğini söyledi. Cörüt, Giresun'un bu başarılı sosyal girişimle adeta sınıf atladığını belirterek, minibüsün Giresun engellilerine kazandırılmasında büyük rol oynayan Giresun Federasyonu Başkanı Hasan Turan'ı çalışmalarından dolayı kutlayarak tebrik etti.

Reklam
Reklam

Hasan Turan'ın cemiyetçilikte çığır açacak hizmetlere imza attığını ifade eden Cörüt, "İşin içinde olan ve hizmet üretme ve sonuçlandırmanın ne kadar meşakkatli olduğuna şahit olan birisi olarak diyebilirim ki, Giresun engellilerine yoğun gayretleri ve girişimleri sonucu tam donanımlı, mükemmel bir engelli minibüsü kazandıran Sayın kardeşim Hasan Turan, kelimenin tam anlamıyla cemiyetçilikte çığır açacak hizmetleriyle göz kamaştırıyor.

Sadece bu hizmeti değil, genel anlamda geniş vizyonu ve çağı yakalayan gayretleriyle bir hizmet abidesi olma yolundadır. Kendisinin ortaya attığı ve uyguladığı yeniliklerle Giresun Federasyonu, layık olduğu yere doğru ilerlemektedir. Herkes içinde bulunduğu kuruma kendisinden bir şeyler katar ve kurumun sınırlarını vizyonuyla belirler. Hasan Turan kardeşim Giresun Federasyonu'nu bugün Türkiye'nin gözde sivil toplum kuruluşu haline getirmektedir ve Giresun camiasının onur kaynağıdır." şeklinde konuştu.

Ordu Dernekler Federasyonu Kurucu ve Onursal Başkanı Cörüt, Hasan Turan'ı çalışmalarından dolayı kutlayarak başarılarının devamını diledi.

Reklam
Reklam

KELİMENİN TAM ANLAMIYLA CEMİYETÇİLİKTE ÇIĞIR AÇARCASINA HİZMETLERİ İLE GÖZ

KAMAŞTIRAN, GİRESUN'UN VİZYONU VE HİZMET ABİDESİ OLMASI, AYNI ZAMANDA YENİLİKLERİ İLE

GİRESUN FEDERASYONU'NU LAYIK OLDUĞU YERE TAŞIMASI İLE SİMGELEŞEN KİŞİLİĞİYLE GİRESUN

CAMİASININ ONUR KAYNAĞI OLAN DEĞERLİ BAŞKAN HASAN TURAN'I BAŞARILI ÇALIŞMALARINDAN

ÖTÜRÜ KUTLUYOR VE TEBRİK EDİYORUM.

Saygılarımla,

SALİH ZİYA CÖRÜT

ORDU DERNEKLER FEDERASYONU (ORDEF) KURUCU VE ONURSAL BAŞKANI,

ORDUSPOR İSTANBUL TEMSİLCİSİ

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: