Engellerini Dansla Aştılar

Mersin'de 6'ncısı gerçekleştirilen Engelliler Şöleni'nde bir araya gelen engelliler dans şovlarıyla beğeni topladı.

Mersin'de 6'ncısı gerçekleştirilen Engelliler Şöleni'nde bir araya gelen engelliler dans şovlarıyla beğeni topladı.

Büyükşehir Belediye Başkanvekili Erol Ertan, Mersin Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen şölenin açılışında yaptığı konuşmada, engelli vatandaşları destekleyici ve hayatlarını kolaylaştırıcı çalışmalar yaparak, onların yaşamlarındaki kısıtlamaları kaldırmaya çalıştıklarını söyledi.

Engellilerin birey olarak bağımsızlıklarını kazanmalarına yardımcı olmayı amaçladıklarını belirten Ertan, "Herkesi içine alabilen bir şehir olabilmek için bugüne kadar yaptığımız çalışmaları aralıksız sürdürüyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Konuşmanın ardından sahne alan engelliler, kolbastı, tango, kaşık oyunu şovları ve semazen gösterisiyle hünerlerini sergiledi. Vatandaşlar dans gösterilerini uzun süre ayakta alkışladı.

Muhabir: Mustafa Çiftçi / Zuhal Uzundere Kocalar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: