Engelli 4 Kardeşe Kaymakam Sahip Çıktı

Araban Kaymakamı Emre Nebioğlu, 8 çocuğundan 4'ü özürlü olan aileye SYDV aracılığıyla yardım yapılmasını sağladı.

Araban Kaymakamı Emre Nebioğlu, 8 çocuğundan 4'ü özürlü olan aileye SYDV aracılığıyla yardım yapılmasını sağladı.

Kaymakam Nebioğlu, ilçeye bağlı Çiftekoz köyünde çobanlık yaparak ailesinin geçimini sağlamaya çalışan ve 8 çocuğundan 4'ü özürlü olan Müslüm Celbiş'i evinde ziyaret etti.

Ailenin yaşadığı sıkıntıyı öğrenen Kaymakam Nebioğlu, gerekli yardımın yapılması için Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Müdürü Şenel Gökay'a talimat vererek, ailenin acilen gerekli gıda ve diğer ihtiyaçlarının karşılanmasını istedi.

Reklam
Reklam

Kaymakam Nebioğlu, zihinsel ve bedensel engelli çocuklarına hiç bir devlet yardımı almadan çobanlıktan elde ettiği parayla bakmaya çalıştığını öğrendiği baba Müslüm Celbiş'e "Her ne ihtiyacınız olursa kapım size gece gündüz her zaman sonuna kadar açık. İstediğiniz zaman bana ulaşabilirsiniz. Devletin bütün imkanlarından yararlanmak için gerekli yasal prosedürleri yerine getireceğiz. Devletimiz bütün imkanlarıyla yanınızda" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: