Engelli Abidin'in Akülü Araba Sevinci

Manisa İl Özel İdaresi tarafından temin edilen akülü araç Salihli’ye bağlı Torunlu Köyü’nde yaşayan bedensel...

Manisa İl Özel İdaresi tarafından temin edilen akülü araç Salihli’ye bağlı Torunlu Köyü’nde yaşayan bedensel engelli Abidin Çetin’e (11) verildi.

Köyde düzenlenen törene AK Parti Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, AK Parti Salihli İlçe Başkanı Hüsnü Tuğrul, AK Parti İl Genel Meclis üyeleri Cihan Sarı, Abdurrahman Yağcı ve parti yöneticileri ile Salihli Torunlu Köyü Muhtarı Durmuş Ali Çetin katıldı.

Abidin Çetin’in mevcut arabasının eski olduğu için yeni akülü araba verildiğini belirten Tanrıverdi, “Amacımız engelli, engelsiz bütün vatandaşlarımızı ayırmadan hak ettiği ya da ihtiyaç duyduğu hizmeti iyi bir şekilde alabilmesini sağlamaktır. Yavrumuza akülü tekerlekli sandalye teslim etmenin, engelli vatandaşımızı sevindirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Halkımız ile diyalog içindeyiz. Taleplerini dikkate alıyoruz. Kulağımız millete açıktır. Yüzümüz millete yöneliktir. Dolayısıyla bu konularda her zaman vatandaşlardan böylesi olumlu tepkilerini bekliyoruz. Salihli ile ilgili burada olup bitenlerden her alandaki gelişmelerle ilgili konularda sık sık temas halindeyiz. Bize sürekli raporlar iletiliyor. Kendi işini gücünü bırakıp, Ankara'ya gelen sorunların çözümüne katkı sağlayan bir ilçe başkanınız var. Köyünüzde tüm imkanlardan faydalanacak ve İnşallah iyi günler gelecek. Bunu birlikte gerçekleştireceğiz” dedi.

Reklam
Reklam

Baba Durmuş Ali Çetin de, milletvekili Hüseyin Tanrıverdi ve ilçe başkanı Hüsnü Tuğrul'a teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: