Engelli aileleri bilgilendirildi

Nevşehir Belediyesi’nin de destekleri ile devam eden Tablodaki Engelsiz Parmak İzleri projesi kapsamında engelliler ile...

Nevşehir Belediyesi’nin de destekleri ile devam eden Tablodaki Engelsiz Parmak İzleri projesi kapsamında engelliler ile ailelerine ‘Özel eğitimde ailelerin aile eğitimi' konulu seminer düzenlendi.
7 ay devam edecek proje faaliyetleri içerisinde yer alan seminer, Rehberlik Araştırma ve Uygulama Merkezi (RAM) Eğitimcileri Murat Aydoğdu ve Fatma Köse tarafından verildi. Özel eğitime muhtaç çocukların aileleri, ilgili kurum ve kuruluş yetkilileri ve halkın katılımının sağlandığı seminerde, aile eğitimi ve önemi, ailelerdeki olumsuz tutumlar, okul aile işbirliği, evde çocuğun özgüvenini artırıcı etkinlikler gibi konular ele alındı.
Engelli ailelerinin büyük ilgiyle dinlediği seminer karşılıklı soru cevap bölümüyle devam etti. Seminer sonunda yapılan anket değerlendirmelerinde ailelerin çok memnun olduğu gözlemlendi. Bu tür etkinliklerin devam ettirilmesinin faydalı olacağı aileler tarafından ifade edildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz