Engelli Basketbolcuların Dostlukları

Engelli Basketbolcular Sahada Dostluklarını Konuşturdu.

Toroslar Belediyesi Fiziksel Engelli Basketbol takımı, Sezonun ilk maçında evinde karşılaştığı Antakya Yaşama Sevinci Engelli Basketbol takımına yenildi. Maçta rakipler kıyasıya mücadele ederken, dostluk ve fair play ruhu sahaya yansıdı.

Türkiye Bedensel Engelliler Basketbol 2. ligi D grubunda mücadele eden Toroslar Belediyesi Fiziksel Engelli Basketbol takımı, sezona yenilgiyle başladı.

Çağdaşkent Mahallesi 7. Bölge Kapalı Spor Salonu’nda, Antakya Yaşama Sevinci Fiziksel Engelli Basketbol takımı ile karşı karşıya gelen Toroslar Belediyesi Fiziksel Engelli Basketbol takımı, Antakyalı engelli basketbolculara 69-22 mağlup oldu.

Reklam
Reklam

Fair play ruhunun ve kardeşlik duygusunun ön planda tutulduğu maçta engelli basketbolcular adeta şov yaparak, müsabakayı izlemeye gelenlere keyifli dakikalar yaşattı.Maç bitiş düdüğünün çalmasıyla birlikte sevinen taraf Antakya Yaşama Sevinci Fiziksel Engelli Basketbol takımı olurken, Toroslar Belediyesi Fiziksel Engelli Basketbol takımı ise rakibini aldığı galibiyetten dolayı tebrik etti.

Toroslar Belediyesi Fiziksel Engelli Basketbol takımı, 17 Aralık Cumartesi günü saat:14.00’de deplasmanda Osmaniye 7 Ocak Fiziksel Engelli Basketbol takımı ile maç yapacak.

Maç sonunda bir açıklamada bulunan Toroslar Belediyesi Fiziksel Engelli Basketbol takımı Teknik Direktörü Yüksel Lofçalı, lige yenilgiyle başladıklarını ancak toparlanarak sezonu en iyi şekilde sürdüreceklerine inandığını söyledi.

Teknik Direktör Lofçalı; “Takımımız kurulduğu günden bugüne aldığı başarılı sonuçlarla ilimizi en iyi şekilde temsil etmiştir. Sezonun ilk maçında farklı bir mağlubiyet aldık. Ancak Takımımız yine üzerine düşen görevi yapacak ve kısa sürede toparlanacaktır. Oyuncularımı centilmence mücadeleleri nedeniyle kutluyorum. Burada bizim amacımız kulüpler arası dostluğu pekiştirmek ve ayrıca ilimizde ve ilimiz dışında Toroslar Belediyesi’ni eni iyi şekilde temsil etmektir. Bize her konuda destek ve katkı sunan Belediye Başkanımız Sayın Hamit Tuna’ya teşekkür ediyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Lig’de her iki takıma başarılar dileyen Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna ise Toroslar Belediyesi Fiziksel Engelli Basketbol takımın tüm oyuncularını gayretli çalışmalarından dolayı tebrik ederek, spora ve engelli vatandaşlara olan desteklerinin devam edeceğini söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz