Engelli Basketçiler Lider Olarak Play Off’a Çıktı

Garanti Bank Tekerlekli Sandalye Basketbol Bölgesel Liginde mücadele eden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Basketbol Takımı,...

Garanti Bank Tekerlekli Sandalye Basketbol Bölgesel Liginde mücadele eden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Basketbol Takımı, Ceylanpınar Engelliler Takımı’nı 91-64 yenerek D gurubunun lideri olarak play offa çıktı.

Play off'lar 20-26 Mayıs tarihleri arasında Kayseri'de yapılacak. A, B, C, D ve E guruplarının ilk iki takımı play off'lara gelecek. Gurubu üçüncü bitirenler ise kendi aralarında play off'a tabi tutulacak. İlk iki takımlar da Kayseri'ye gitme hakkını kazanacak. Play off'lar da ilk 3'e giren takımlar bir üst lige, yani 1. Lig’e çıkacak. Play off’lar toplam 12 takım bulunuyor ve bu takımlar; Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Antakya Belediyesi, İskenderun Engelliler, Mersin Engelliler, Giresun, Ankara Yeni Mahalle, Çanakkale Boğazgücü, İstanbul Dostluk, İstanbul Bağcılar Belediyesi, Batman Engelliler, Muş Engelliler, Ceylanpınar Engellilerden oluşuyor.

Reklam
Reklam

Maçı Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Gaziantep Milletvekilleri Şamil Tayyar ve Mehmet Erdoğan, Emniyet Müdürü Ömer Aydın, Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan, Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve basketbol severler izledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz