Engelli Boyacı, Er Ve Erbaşların Ayakkabılarını 5 Yıldır Ücretsiz Boyuyor

Zonguldak’ta ayakkabı boyacılığı yapan engelli Erol Arat (44), 5 yıldır er ve erbaşların ayakkabısını ücretsiz...

Zonguldak’ta ayakkabı boyacılığı yapan engelli Erol Arat (44), 5 yıldır er ve erbaşların ayakkabısını ücretsiz boyuyor.

Terakki Mahallesi'nde kaldırım üzerinde ayakkabı boyacılığı yapan 2 çocuk babası Erol Arat, 6 aylıkken çocuk felci geçirerek yürüme engelli hale gelmiş. Bu nedenle askerlik yapamayan Arat, “Hiç değilse askerlerin ayakkabısını ücretsiz boyayarak görevimi yerine getiriyorum.” diyor.

Boyacılık yaptığı kaldırım üstüne, “Er ve erbaşların ayakkabıları ücretsiz boyanır” yazısını her gün ağaca asan Arat, “Askere gidememek içime dert kaldı. Ben de hizmet olsun diye er ve erbaşların ayakkabılarını ücretsiz boyuyorum. Ben de askerliği böyle yapıyorum. Bu uygulamayı görev yaptığım sürece devam ettireceğim.” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Kendisinin de bir vatan evladı yetiştirdiğini anlatan Erol Arat, Hakkari’deki saldırıda şehit düşen askerlere rahmet ve ailelerine sabır dileğinde bulundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: