Engelli Çalışanlara Avrupa Modeli 

 Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğü, "İş Gücü Piyasasında Engellilerin Karşılaştıkları Sorunlar" adlı projeyi hayata geçirdi.

Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, "İş Gücü Piyasasında Engellilerin Karşılaştıkları Sorunlar" adlı projeyi hayata geçirdi. İŞKUR İl Müdür Vekili Mehmet Zeki Beyazıt, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Leonardo da Vinci Programı kapsamında iş gücü piyasası ve engelli çalışanların iş olanaklarını iyileştirmek amacıyla AB Projesi hazırladıklarını söyledi. Beyazıt, proje kapsamında iş ve meslek danışmanlarının Slovenya, Çek Cumhuriyeti ve İtalya'da çeşitli ziyaretlerde bulunacağını belirterek, "Bu, iş ve meslek danışmanları tarafından Avrupa ülkelerinde iş gücü piyasasına katılmış olan özürlü vatandaşların iş olanaklarını yerinde görmek üzere hazırlanmış bir projedir. İlk defa Yozgat’ta hazırlanan bir proje olması da bizim için oldukça önemli" dedi. Beyazıt, 12 iş ve meslek danışmanının Avrupa’ya ilk ziyaretini Aralık ayı içerisinde yapacağını belirterek, projenin 2 yıl süreceğini sözlerine ekledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: