Engelli Çocukların 23 Nisan Sevinci

Sakarya’nın Adapazarı ilçesi Adapazarı Kültür Merkezi’nin (AKM) tiyatro salonunda toplanan engelli çocuklar 23 Nisan sevinci...

Sakarya’nın Adapazarı ilçesi Adapazarı Kültür Merkezi’nin (AKM) tiyatro salonunda toplanan engelli çocuklar 23 Nisan sevinci yaşadılar.

Sakarya Üniversitesi Sosyal Hizmetler Bölümü ve Doç. Dr. Zafer Danış’ın düzenlediği ve AKM’nin tiyatro salonunda gerçekleşen etkinlikte konuşan Sosyal Hizmet Uzmanı Yasemin Danış engellilik ve engelliler hakkında farkındalık kazanmaya değindi. Annenin engelli çocuğa bakımında eşinin çok az destek verdiğini söyleyen Yasemin Danış çocuğun bakımında anneye destek olan baba oranının yüzde 19.9 olduğuna dikkat çekti. konuşmasının sonunda, Türkiye’de bunlarla ilgili çalışmaların çok yavaş olduğunu söyleyen Yasemin Danış, “Bu organizasyonu yapan Sakarya Üniversitesi öğrencilerine ve Doç. Dr. Zafer danışa teşekkür ediyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Daha sonra şarkılar eşliğinde şarkı söyleyip dans eden çocuklar son zamanlarda çok moda olan Güney Kore’li sanatçı PSY’nin Gangnam Style şarkısında dans ederek salondakilerin büyük ilgisini çekti. Etkinlik tiyatro gösterisiyle son buldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: