Engelli Dostu Bir Şehir: Bayburt…

3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla engelli öğrenciler Belediye Başkanı Hacı Ali Polat’ı makamında ziyaret...

3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla engelli öğrenciler Belediye Başkanı Hacı Ali Polat’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarete Özel Uzmanlar Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Serhat Kılıç, öğretmenler Gülçin Mintaş ve Adem Yıldırım ile birlikte gelen engelli öğrenciler Kadir Gün, Selami Aslan, Hüseyin Dağıstan, Mikail Fidanoğlu, Gizem Memiş ve Fadime Dak Belediye Başkanı Polat’a çiçek takdim ettiler.

ENGELLİLER ADINA BAYBURT İDEAL BİR ŞEHİR..

Özel Uzmanlar Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Serhat Kılıç, Bayburt’ta engelliler için Bayburt Belediyesi tarafından yapılan çalışmaları gıptayla izlediklerini söyledi. Kılıç, “Yapılan hizmetler sayesinde artık geldiğimiz nokta itibariyle birçok ilin önündeyiz. Engelli vatandaşlarımızın yaşamalarını daha rahat sürdürebilmeleri konusunda yapılan hizmetler bizleri birçok ilin önüne geçirdi. Engelliler adına Bayburt ideal bir şehir ve engelli dostu bir kent oldu. Şehrimizde engelli vatandaşlarımızdan eğitim almayan kalmadı. Yapılan çalışmalardan dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum”dedi.

Reklam
Reklam

Yapılan kaldırım ve yol çalışmalarında Bayburt Belediyesi'nin engelli vatandaşları da göz önünde bulundurarak onların hayatını kolaylaştıracak çalışmalarla çıtayı yükselttiğini belirten Kılıç, engelli spor kulübünü kurarak engellilerin de sporla terapisini sağlamayı hedeflediklerini söylerine ekledi.

Belediye Başkanı Hacı Ali Polat ise engelli vatandaşlarımızın ziyaretinden duyduğu mutluluğu dile getirerek, son 10 yılda yapılan bütün çalışmalarda engelli vatandaşların da göz önüne alındığını ifade etti. Başkanımız Polat belediye çalışmalarında engelli vatandaşların göz ardı edilmediğini onların hayatını kolaylaştıracak yeni çalışmaların devam ettiğini dile getirdi.

Belediye Başkanı Polat makamında ziyarette bulunan özel örencilere çeşitli hediyeler vererek onların 3 Aralık Dünya Engelliler Gününü kutladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: