Engelli gurbetçi, engellilere 6 akülü araç bağışladı

Hollanda'da yaşayan Türk işadamı Turgay Usanmaz, İzmir'deki engelli vatandaşlar için 6 tane akülü araç bağışladı....

Hollanda'da yaşayan Türk işadamı Turgay Usanmaz, İzmir'deki engelli vatandaşlar için 6 tane akülü araç bağışladı. Kendisi de bedensel engelli olan Usanmaz, araçları Adnan Menderes Havalimanı'nda, sosyal işlerden sorumlu AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Hüsniye Çoban ve işadamı Bülent Tercan’a teslim etti.
Konu hakkında bir açıklama yapan Çoban, araçların en kısa zamanda ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlara ulaştırılacağını, Usanmaz'a da gittiği yerlere ilişkin bilgi verileceğini söyledi. Parti ayrımı olmaksızın bütün engellilerin dertlerine derman olmaya çalıştıklarını belirten Çoban, “Hiçbir zaman engel tanımadık ve tanımayacağız. İzmir’in her köşesine, bütün engelli vatandaşlarımıza ulaşmaya çalışıyoruz. Nerede bir engel varsa ortadan kaldırmak için çözüm üretiyoruz. Biz empati kuran, halkımızın istek ve ihtiyaçlarını kendi istek ve ihtiyacımız gibi gören, 'Halka hizmet, Hakk'a hizmettir' düsturunu benimsemiş bir partinin mensuplarıyız. Laf siyaseti yapmıyoruz. Ulaşamadığımız ailelere de ulaşıp sıkıntılarını çözeceğiz. Önümüzdeki aylarda Hollanda’dan aynı şekilde tekerlekli sandalyeler gelmeye devam edecek. Melanga Vakfı Başkanı Usanmaz’a, duyarlılığı ve destekleri için teşekkür ediyoruz.” dedi.
Hollanda’da engelli olduğunu unuttuğunu, Türkiye’de ise bunun çok zor olduğunu vurgulayan hayırsever işadamı Turgay Usanmaz ise sokağa çıkamayan, işine gitmekte zorlanan engelli vatandaşlara destek olmak istediğini kaydetti. Usanmaz, yardımlarının bu kadarla sınırlı kalmayacağının altını çizdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz