Engelli Öğrenciler, Çocuk Dostu Kent Gaziantep'Te

Antakya'da yaşayan ve derslerinde başarılı olan engelli öğrenciler, Gaziantep gezisi ile ödüllendirildi. Gaziantep Hayvanat Bahçesi'ni...

Antakya'da yaşayan ve derslerinde başarılı olan engelli öğrenciler, Gaziantep gezisi ile ödüllendirildi. Gaziantep Hayvanat Bahçesi'ni gezen öğrenciler, keyifli anlar yaşadı.

Engelli öğrenciler, Türkiye Beyazay Derneği Genel Başkan Danışmanı ve Hatay Şube Başkanı Mehmet Tazeoğlu öncülüğünde Hatay'dan Gaziantep'e geldi. Kafileyi Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı İbrahim Evrim, Destekleme Hizmetleri Daire Başkanı Celal Özsöyler, Halkla İlişkiler Müdürü Hüseyin Akpınar karşıladı. Engelli öğrenciler kendileri tarafından yapılan Türk Bayrağı tablosunu Genel Sekreter Yardımcısı İbrahim Evrim'e takdim etti.

Reklam
Reklam

Gaziantep'te ilk olarak hayvanat bahçesini gezen kafile güzel vakit geçirdi. Yüzlerce hayvanı yakından görme fırsatı bulan engelli öğrenciler, büyük ilgiyle seyrettikleri hayvanlara yem attılar. Geziler sırasında Celal Özsöyler, yakından ilgilendiği misafirlere hayvanat bahçesi ve içinde bulunan hayvanların özellikleri hakkında bilgiler verdi. İbrahim Evrim de, Gaziantep'in çocuk dostu kent olduğunu hatırlatırken, Antakya'dan gelen misafirleri ağırlamaktan dolayı memnuniyet duyduğunu ifade etti.

Engelliler Haftası münasebetiyle başarılı engelli öğrencileri Gaziantep gezisiyle ödüllendirdiklerini söyleyen Mehmet Tazeoğlu, "Engelliler Haftası münasebetiyle bu geziyi tertip ettik. Çocuklarımız burada hayvanları yakından görme fırsatı bularak çok mutlu oldular. Katılanların büyük çoğunluğu ilk kez hayvanat bahçesine geliyor. Keyif verici bir geziydi. Çocuklarımız da çok memnun kaldılar. Bu konuda bize desteklerini esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanımız Asım Güzelbey'e ve Antakya Belediye Başkanımız Lütfü Savaş'a teşekkür ederiz" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: