Engelli Öğrenciler Uçurtma ve Piknik Şöleninde

10-16 Mayıs Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında Kumluca Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okulların özel alt sınıflarında öğrenim gören öğrenciler

10-16 Mayıs Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında Kumluca Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okulların özel alt sınıflarında öğrenim gören öğrenciler ile ailelerine yönelik Kumluca Gönül Elçileri işbirliğinde uçurtma şenliği ve piknik etkinliği düzenlendi.

Kumluca Belediyesi Gün-Ay sahil Tesisleri içerisinde yer alan piknik alanında düzenlenen şenliğe Kumluca Kaymakamı Salih Işık, ilçe Jandarma Garnizon Komitanı Jandarma Yüzbaşı Osman Koşar, Toplumun Kalkınmasında Gönül Elçileri Projesi Yürütme Kurulu Başkanı Saadet Işık, İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Şahin, Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Erol Koca ile protokol üyeleri ve eşleri, okul müdürleri ile okullarda alt sınıflarda eğitim gören öğrenci çocuklar ile aileleriyle birlikte katılarak, gönüllerince eğlenme imkanı buldu.

Reklam
Reklam

10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeni ile Uçurtma Şenliği ve piknik yaptıklarını belirten Toplumun Kalkınmasında Gönül Elçileri Projesi Yürütme Kurulu Başkanı Saadet Işık; Gönül Elçileri olarak bu sene ilk kez düzenledikleri uçurtma şenliği ve piknik etkinliğinin halka açık alanda ve engelli bireylerin ve ailelerinin toplumla kaynaşması için yapıldığını söyledi.

Uçurtma şenliğine katılan engelli çocuklar, gün boyunca aileleriyle birlikte gönüllerince eğlenirken, şenlik kapsamında düzenlenen uçurtma yarışmaları, yüz boyama ve animasyon ekibi tarafından sunulan gösteriler öğrencilerden büyük beğeni topladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: