Engelli Öğrencileri Sevindirdiler

Çorum Hitit Üniversitesi Sungurlu Meslek Yüksek Okulu (MYO) öğrencileri Sungurlu Bölükbaşıoğlu Özel Eğitim Uygulama Okulu...

Çorum Hitit Üniversitesi Sungurlu Meslek Yüksek Okulu (MYO) öğrencileri Sungurlu Bölükbaşıoğlu Özel Eğitim Uygulama Okulu ve Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi’ni ziyaret etti.

Bölükbaşıoğlu Özel Eğitim Uygulama Okulu ve Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Müdürü Aydın Bilici, çocuk gelişimi bölümü öğrencilerine merkezdeki eğitim ve uygulamalar hakkında bilgi verdi.

Üniversiteliler daha sonra öğrencilerin derslerine katılarak onlarla birlikte boyama, müzik ve dans uygulaması yaptılar. Üniversitelilerle birlikte dans eden ve boyama yapan çocuklar oldukça mutlu oldu.

Reklam
Reklam

Sungurlu MYO Müdürü Yrd. Doç Dr. Kubilay Karacif ise, sınıfları ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi. Karacif, Sungurlu’da zihinsel ve bedensel engellilere yönelik böyle bir okulun olmasının sevindirici olduğunu belirterek, “Burada engelli kardeşlerimizin topluma kazandırılması ve onların gelişimi açısından oldukça faydalı bir eğitim veriliyor. Bizlerde Sungurlu Meslek Yüksek Okulu olarak hem 3 Aralık Dünya Engelliler Günü sebebiyle hem de Çocuk Gelişimi Bölümü’nde okuyan öğrencilerimizin dersleri kapsamında burayı ziyaret ederek derslerini uygulamalı yapmalarını istedik. Bu ziyaret sayesinde öğrencilerimiz derslerini uygulamalı olarak görmüş olacak” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: