Engelli Öğrenciye Bilgisayar Hediye Edildi

Adıyaman’ın Kahta İlçesi’nde doğuştan engelli Pınar Zeybek’e AK Parti Kahta İlçe Başkanı Reşat Turanlı, bilgisayar...

Adıyaman’ın Kahta İlçesi’nde doğuştan engelli Pınar Zeybek’e AK Parti Kahta İlçe Başkanı Reşat Turanlı, bilgisayar hediye etti.

TPAO Atatürk Ortaokulu 7. sınıfta okuyan Pınar Zeybek’i karnesini aldığı gün ziyaret eden AK Parti Kahta İlçe Başkanı Reşat Turanlı, engelli öğrenciye dizüstü bilgisayar ve kitap hediye etti. Turanlı’ya İl Genel Meclis Üyesi Oktay Bakır ve Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Serkan Aslan da eşlik etti. Kendisine verilecek olan hediyenin bilgisayar olduğunu gören Pınar Zeybek’in mutluluğu yüzüne yansıdı.

Reklam
Reklam

Hediyelerini İlçe Başkanı Reşat Turanlı’nın elinden alan Pınar Zeybek, “Çok sevindim. Benim bilgisayarım yoktu ama AK Parti İlçe Başkanı Reşat Turanlı bana bilgisayar hediye etti. Hayatımda hiç bu kadar mutlu olmamıştım. Allah kendisinden razı olsun” dedi.

Eğitime katkı sağlamak istediklerini kaydeden AK Parti İlçe Başkanı Reşat Turanlı, “Pınar, bizim için çok önemli bir öğrencidir. Bu gün kendisini ziyaret edip çeşitli hediyeler verdik. Onun okuması için elimizden gelen her şeyi yapmaya devam edeceğiz. İlerde avukat, doktor ya da hakim olduğunda bu günleri düşünüp o da kendisi gibi olan ama okuyamayan öğrencilere destek verecektir. Biz her zaman onun yanında olacağımızı bir kez daha ifade ediyoruz. Ne zaman bir sorunu olursa yardıma hazırız. Kahta Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Serkan Aslan da bu konuda elinden geleni yapıyor. Hem Serkan Aslan’a hem de bizi yalnız bırakmayan İl Genel Meclis Üyemiz Oktay Bakır’a çok teşekkür ediyorum. Okul Müdürü Ebubekir Özkan’ı da eğitimdeki çabalarından ve başarılarından dolayı kutluyorum” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Kahta Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Serkan Aslan ise konuşmasında, “Pınar’a daima yardımda bulunuyoruz. Okuması için ona manevi destek verip çeşitli ihtiyaçlarını karşılaması için de yardımlarımız oluyor. Daha önce kendisine akülü tekerlekli sandalye verilmesi için aracı olmuştuk. Bu gün de AK Parti İlçe Başkanı Reşat Turanlı, Pınar’a bir dizüstü bilgisayar ve çeşitli kitaplar hediye etti. Arkadaşımız adına hem AK Parti İlçe Başkanı Reşat Turanlı’ya hem de İl Genel Meclis Üyesi Oktay Bakır’a teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: