Engelli Panelinde Salon Boş Kaldı

Çanakkale'de engellilerin meseleleri hakkında düzenlenen panel ilgi görmedi.

Çanakkale'de engellilerin meseleleri hakkında düzenlenen panel ilgi görmedi.

10-16 Mayıs Sakatlar Haftası dolayısıyla Çanakkale Valiliği, Çanakkale Engelli Dernekleri ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen "Engelli Hakları ve Kurumların Sunduğu Hizmetler" konulu panel Deniz Müzesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi. Panele Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Vakfı, SGK İL Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve Çanakkale Belediyesi görevlileri konuşmacı olarak katıldı. Konuşmacılar, kurumlarının engellilere yönelik gerçekleştirdiği çalışmalar ve sunduğu hizmetler hakkında bilgiler verdi.

Reklam
Reklam

Çanakkale Belediyesi adına panele katılan Sosyal İşler Birimi personeli Canan Ergun, yerel yönetim olarak engellilere yönelik sosyal hizmet çalışmalarını anlatırken, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü personeli Meral Harput ise il genelinde engellilere yönelik gerçekleştirilen teknik çalışmalar hakkında davetlileri bilgilendirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz