Engelli plakalı araç iş yerinin duvarına çarptı: 1 ölü, 2 yaralı

Bursa'da, engelli plakalı otomobilin iş yerinin duvarına çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kadın...

Bursa'da, engelli plakalı otomobilin iş yerinin duvarına çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kadın hayatını kaybederken, 2 kişi yaralandı.
Uğur Ağralı (22) idaresindeki 16 LBU 76 plakalı otomobil, merkez Osmangazi ilçesi eski Gemlik yolu Veysel Karani Mahallesi çöplük lambaları yakınlarında, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle kontrolden çıktı. Otomobil, yol kenarındaki iş yerinin duvarına çarptı. Kaza sırasında otomobilin hava yastıkları açılırken, hurdaya dönen araç içerisinde yaralıların kurtarılması için vatandaşlar adeta seferber oldu.
Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri ile Bursa Sivil Savunma Arama ve Kurtarma ekipleri, yaralıları sıkıştıkları yerden çıkardı. Kazada, araçta yolcu olarak bulunan Filiz Türkcan (25) hayatını kaybederken, yaralanan sürücü Uğur Ağralı ile Sercan Demiröz (29) Bursa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz