Engelli Rehabilitasyon Merkezi’nde Renkli Kutlama

Antalya Büyükşehir Belediyesi Özel Eğitim Okulu ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kalan engelli bireyler, 24 Kasım Öğretmenler...

Antalya Büyükşehir Belediyesi Özel Eğitim Okulu ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kalan engelli bireyler, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla öğretmenleri için özel bir gösteri hazırladı. Öğretmen ve öğrenciler doyasıya eğlendi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan ve Türkiye’nin en büyük rehabilitasyon merkezi olarak gösterilen Çıplaklı’daki Büyükşehir Belediyesi Özel Eğitim Okulu ve Rehabilitasyon Merkezi, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla özel bir eğlenceye ev sahipliği yaptı. İşletmesini Engelli Bireyler Derneği’nin yaptığı merkezde kalan öğrenciler, öğretmenleri için birbirinden güzel şiirler okudu. Antalya Barosu Müzik Grubu’nun da müzikleriyle renk kattığı günde, öğretmen ve öğrenciler birlikte halay çekip dans etti.

Reklam
Reklam

Günün sonunda ise Öğretmenler Günü pastası kesildi. Öğrenciler, müzik eşliğindeki danslarıyla öğretmenlerine unutulmaz bir gün yaşattı. Okul Müdürü Yasemin Yakın öğretmenlerin toplumun gelişmesindeki öneminin farkında olduklarını söyledi. Bu meslekte özel çocuklarla çalışmanın kutsallığının bilincinde olduklarını ifade eden Yakın, “Öğretmenlerimiz burada ciddi emek harcıyor. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: