Engelli Rehabilitasyon Merkezi'nin Konuğu Milli Sporcular

Antalya Büyükşehir Belediyesi Özel Eğitim Okulu ve Engelli Rehabilitasyon Merkezi sosyal tesisleri, Türkiye Bedensel Engelliler Halter Milli Takımı ile Engelliler

Antalya Büyükşehir Belediyesi Özel Eğitim Okulu ve Engelli Rehabilitasyon Merkezi sosyal tesisleri, Türkiye Bedensel Engelliler Halter Milli Takımı ile Engelliler Atletizm Milli Takımı'nı ağırladı.

Antalya'da kampa giren Türkiye Bedensel Engelliler Halter Milli Takımı ile Engelliler Atletizm Milli Takımı, Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Çıplaklı'da hizmet veren rehabilitasyon merkezinde konaklamaya başladı.

Geçen yıl Londra'da yapılan Paralimpik Olimpiyatları'nda halterde dünya rekoru kıran Nazmiye Mutlu'nun da katıldığı Antalya kampında, kendisine ve sporcu arkadaşlarına kapılarını açan Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Halter Milli Takım antrenörü Semih Ceylan, 14 sporcu ile kamp çalışmaların sürdürdüklerini anlatarak, her türlü konforun sunulduğu rehabilitasyon merkezinin sporculara sunulan güzel bir ayrıcalık olduğunu ifade etti.

Bünyesinde 80 kişinin konaklayabileceği 14'ü standart 12 süit olmak üzere 26 oda bulunan merkezde, şehir dışından gelen engelli birey ve aileleri, engelli spor takımları ve kulüpler faydalanabiliyor.

Muhabir: Sefa Karacan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: