Engelli şahıs tramvayın altında kaldı

Cevizlibağ'da akülü arabasıyla kırmızı ışıkta geçtiği iddia edilen engelli şahıs, tramvayın altında kaldı. Yaşlı adam hastaneye kaldırılırken, olay yerine gelen kızı gözyaşlarını tutamadı.

Edinilen bilgiye göre, saat 14.20 sıralarında Cevizlibağ'da durağa yanaşmak üzere olan tramvay, kırmızı ışık yanarken akülü aracıyla yolun karşısına geçmeye çalışan Mevlüt Yayla'ya (79) çarptı. Çarpmanın etkisiyle akülü araç parçalanırken, içindeki Yayla ise tramvayın altında kaldı. Tramvayın altında sürüklenen yaşlı adam için itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler, yaralı Yayla'yı çıkararak ambulansla İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırdı.

Reklam
Reklam

Kazanın ardından olay yerine gelince gözyaşlarını tutamayan yaşlı adamın kızı Melike Yayla, itfaiye görevlileri tarafından sakinleştirildi. Yayla da görevlilerin yardımıyla hastaneye gitti.Bir görgü tanığı tramvay altında kalan şahsın kırmızı ışıkta geçtiğini söyleyerek, "Tramvay yavaştı. Yaşlı adam bakmadı. Tramvay bir anda duramadı, çarptı, ayakları tramvayın altına girdi. Allah'tan çok bir şey olmadı" dedi.

İHA