‘engelli Şampiyonlar’ Doğan Ürgüp’ü Ziyaret Etti

Görme Engelliler Halter Dünya Şampiyonası’nda 2 bronz madalya kazanan İbrahim Güneş Görme Engelliler Kulübü yönetici...

Görme Engelliler Halter Dünya Şampiyonası’nda 2 bronz madalya kazanan İbrahim Güneş Görme Engelliler Kulübü yönetici ve sporcuları, Belediye Başkanı Doğan Ürgüp’ü makamında ziyaret etti.

01-03 Temmuz tarihlerinde arasında Amerika'nın Orlando eyaletinde yapılan Görme Engelliler Halter Dünya Şampiyonası'na Sivas'tan katılan 60 kiloda Okan Namettepe ve 110 kiloda Dursun Hayran, dünya 3’üncüsü, 82 kiloda Ethem Osman Elbay ise dünya 6’ncısı oldu. Şampiyona dönüşü sporcular, Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp’ü makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Doğan Ürgüp, başarılı sporcularla gurur duyduklarını belirterek, haltercilerle birlikte Hollanda’da 19-28 Haziran tarihlerinde yapılan Engelliler Avrupa Şampiyonası’nda 800 metrede Avrupa üçüncüsü olan Oğuz Akbulut’a altın taktı. Ürgüp, “Şehrimizden çıkan şampiyonları canı gönülden kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum.” dedi.

Reklam
Reklam

Ziyarette Atletizm Dünya üçüncüsü olarak Paralimpik Olimpiyat Oyunları’na katılmaya hak kazanan Oğuz Akbulut da hazır bulundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: