Engelliler, aralarında topladıkları para ile depremzedelere kurbanlık aldı

Manavgat İşitme Engelliler Spor Kulübü Derneği üyeleri, kurbanlık alımı için kendi aralarında topladıkları 450 lirayı...

Manavgat İşitme Engelliler Spor Kulübü Derneği üyeleri, kurbanlık alımı için kendi aralarında topladıkları 450 lirayı Van'da depremzedelere gönderdi.
Manavgat İşitme Engelliler Spor Kulübü Derneği Başkanı Hasan Hüseyin Aydın, yaptığı açıklamada, Van'da depremzedelerin Kurban Bayramı sevinci yaşaması için bir yardım kuruluşu aracılığı ile bir kurbanlık parası gönderdiklerini söyledi. Van'da meydana gelen 7,2 şiddetindeki depremin işitme engellileri çok üzdüğünü belirten Aydın, işitme engelli arkadaşların, aralarında topladıkları 450 lirayı kurban alımı için depremzedelere göndermenin sevincini yaşadıklarını kaydetti.
Aydın, "Van depremi bizi çok üzdü. Televizyon ekranında gördüğümüz görüntüler yüreğimizi burktu. Biz de işitme engelli arkadaşlarımızla topladığımız 450 lirayı kurbanlık alımı için Van'a göndermeye karar verdik. Bir tane olsa da depremzedelere yardım göndermenin huzuru içindeyiz." diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz