Engelliler Bowling İle Moral Depoladı

İzmir Balçova’da bulunan EgePark AVM Play Planet Bowling Salonu, Mavi Dere Özel Eğitim ve Rehabilitasyon...

İzmir Balçova’da bulunan EgePark AVM Play Planet Bowling Salonu, Mavi Dere Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nde eğitim gören engellileri ağırladı.

Yaklaşık 40 çocuk ve yetişkin engelli, Ege Park AVM’de bulunan Play Planet Bowling&The Winston Brasserie’de eğlendi. Ömer Köroğlu ise çocuklara şiir okuyarak birlikte fotoğraf çektirdi. Her ay düzenli olarak bowlinge geldiklerini belirten Psikolog Ebru Aygün, “Amacımız çocukların sosyalleşmesi, spor yapması ve eğlenmesidir. Ayrıca bu ve benzeri aktiviteler, engelli çocuklarımızın kendilerine güvenmelerini sağlamaktadır. Bizler yeterki Engelli vatandaşlarımıza engel olmayalım” dedi.

Reklam
Reklam

Engelli çocukları ağırlamaktan mutluluk duyduklarını ifade eden Balçova Play Planet Bowling Genel Müdürü Selçuk Akalınlı ise, “Çocuklarımıza önce yemek daha sonra bowling hizmeti sunuyoruz. Ayrıca her yaş için doğum günü partileri, motivasyon günleri, bowling turnuvaları ve canlı müzik eşliğinde özel günlere ev sahipliği yapıyoruz. Sosyal aktivitelerde özellikle engelli vatandaşları her zaman ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz" diye konuştu.

Şovmen Mikrop Hikmet ve DJ şair Ömer Köroğlu ile birlikte Birlikte Gangnam Style dansı yapan engellilere özel ilgi gösteren Mikrop Hikmet, duygusal anlar yaşadı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: