Engelliler de artık üniversitede temsil edilecek

Uludağ Üniversitesi (UÜ) engelliler ve engelli öğrencilerin sorunlarının daha iyi aktarılabilmesi için engelli öğrenci temsilcisi...

Uludağ Üniversitesi (UÜ) engelliler ve engelli öğrencilerin sorunlarının daha iyi aktarılabilmesi için engelli öğrenci temsilcisi seçiyor.
Uludağ Üniversitesinden yapılan açıklamada, "Üniversitemizde Engelli Öğrencilere destek veren birim komisyonunda görev alarak kendi düşünce ifadelerinizle kararlara katılmanızı temin etmek için aranızdan iki öğrenci seçmeye karar verdik." denildi.
Engelliler bu projeye katılabilmek için internet ortamından aday olabilecek, oy verebilecek veya birim çalışmalarını izleyebilecek.
Oylar elektronik ortamda ‘sparlak@uludag.edu.tr’ adresine gönderilecek olup, tüm sürece engelli yada engelsiz herkes katılabilecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz