Engelliler Derneği Başkanı Harun Sak Güven Tazeledi

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde faaliyet gösteren Zihinsel ve Bedensel Engelliler Derneği’nin kongresinde Harun Sak 2 yıllığına...

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde faaliyet gösteren Zihinsel ve Bedensel Engelliler Derneği’nin kongresinde Harun Sak 2 yıllığına yeniden başkan seçildi.

Sinanpaşa Külliyesi'ndeki kongrenin divan başkanlığını Taner Çanoğlu yaptı. Kongre konuşan Harun Sak, 2007 yılından bu yana derneğin kurucu başkanlığını yapmaktan büyük onur duyduğunu belirterek, “Hayatımda hiç pişmanlık duymadığım bir işi yapmanın huzurunu yaşıyorum. Hayatımdaki en büyük 'keşkem' bu derneği neden daha önce kurmamamdır. Keşke çok uzun yıllar önce böyle bir derneği kurup bu güzel ve özel insanlara hizmet edebilseydim. Rabbim bana bu görevi verdiği için çok mutluyum. Allah ömür verdiği sürece bu görevi seve seve yerine getireceğim. Dernek başkanı olmak mühim değil. Bundan sonra her zeminde bu özel kardeşlerimin hizmetinde çalışmaktan büyük bir keyif duyacağım” dedi.

Reklam
Reklam

Dernek üyesi Ahmet Esen de konuşmasında, “Yenişehir'de dernek kurulduktan sonra hayatımız tamamen değişti. Dernek başkanımız Harun Sak bizler için gerçekten birçok ilki gerçekleştirdi. Bizi toplumun içine soktu. Kendisine teşekkür ediyorum. Benim dernekten önce bir kızım vardı. Genç yaşta oğlumu kaybettim. Ancak dernekle birlikte birçok oğlum kızım oldu. Kızlarım evime gelip beni ziyaret ediyorlar, bundan sevinç duyuyorum” diye konuştu.

Yeni yönetim şu isimlerden oluştu: Harun Sak (başkan), Şerife Üstün, Yurdanur Ülker, Vildan Killaz, Fahri Çelebi, Fatma Çiçek ve Muteber Gündüzer. Denetleme kuruluna ise Ahmet Esen, Olcay Pestil ve Özlem Civan seçildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: