Engelliler donanmayı ziyaret etti

İznik ve Yenişehir engelliler ile aileleri Golcük donanmasını ziyaret ettiler

Gazi Emekli Astsubay Erdoğan Bıçak önderliğinde İznik Engellilere Yardım ve Himaye Derneği ve Yenişehir Zihinsel ve Bedensel Engelliler derneği ile birlikte engelliler ve aileleri Gölcük’te Donanma'yı ziyaret etti. Donanma içerisinde bulunan müzeyi de ziyaret edip donanma içerisinde bulunan Bowling salonunda engelliler ile aileleri dinlenirken engellilerde oyun salonunda gönüllerince eğlendiler.

Her Zaman Askerlerimize Desteğiz

İznik Engellilere Yardım ve Himaye Derneği Onursal Üyesi Gazi Emekli Astsubay Erdoğan Bıçak, İznik Engelliler Yardımlaşma ve Himaye Derneği ve Yenişehir Zihinsel ve Bedensel Engelliler derneği ile birlikte Donanmaya gelerek askerlerimize destek verdiğimizi belirtmek istedik diyerek " Dernek üyelerimiz ve ailelerimizin eşliğinde Bovling’e giderek eğlenip moral depolayacağız. Bizler her zaman askerlerimizin yanındayız, Askerimiz Libya’da, Bosna'da, Somali'de, Kıbrıs'ta, Akdeniz'de ve her yerde biz onlarla beraberiz, sizde varız, onlara moral vermek ve moral depolamak için buradayız" şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Donanmayı Gezen Kafile Daha Sonra Gölcük Sahiline Gelerek Yarhisar Müze Gemisini gezdiler. Daha sonra Kocaeli Büyük Şehir Belediyesinin kendileri için özel olarak tahsis ettiği vapur ile İzmit’e geçerek kendisi de ilk personeli olan “TCG HIZIRREİS” denizaltını ve “TCG GAYRET” gemisini gezerek denizaltı be gemi hakkında detaylı bilgi aldılar. Gezi sonrasında İznik Engelliler Derneği Başkanı Murat Demirci ve Yenişehir Zihinsel ve Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Harun Sak ile birlikte TCG HIZIRREİS Denizaltı gemisi ve TCG Gayret Gemisi Deniz Yüzbaşı Göksel Geniş’e İznik Çini Tabak Hediye ettiler.

Engeliler ile Engeli Aileleri Gölcük'e gelmiş olmaktan dolayı çok mutlu olduklarını belirttiler. İznik Engelliler Yardımlaşma ve Himaye Derneği adına onursal üye Gazi Emekli Astsubay Erdoğan Bıçak “ bu etkinliği organize etmemizi sağlayan Kocaeli Ulaştırma Müdürü Ekrem Kurt’a, Gölcük Belediyesi Basın Yayın Halkla ilişkiler müdürü Haluk Özçakmak’a, Göçlük Engeliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Emine Cebeci, Kocaeli TCG HIZIRREİS Denizaltı gemisi ve TCG Gayret Gemisi Deniz Yüzbaşı Göksel Geniş ve personeline, Donanma Komutanlığı Donanma Müze Müdürü Astsubay Ertan Bıçak ve Gölcük İznikliler Derneği Başkanı Hasan Basri Kaya’ya engeliler ve aileleri adına çok teşekkür ederim” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz