Engelliler genç hanımlar hem meslek öğrenecek hem para kazanacak

Türkiye İş Kurumu (İş-Kur) il Engelli Genç ve Kadınları Destekleme ve Eğitim Derneği işbirliğiyle engelli...

Türkiye İş Kurumu (İş-Kur) il Engelli Genç ve Kadınları Destekleme ve Eğitim Derneği işbirliğiyle engelli genç hanımlara güzellik ve cilt bakımı uzmanlığı kursu düzenleniyor. Altı ay sürecek kursta, hafta içi her gün 8 saat olmak üzere toplam 800 saat ders görülecek. Kursiyerlere günlük 15 lira da harçlık verilecek.
Dernek Başkanı Fehmi Doğan, "Amacımız, engelli ve kadınlarımıza bir meslek öğretmek, hayata tutunmalarını sağlamak ve aile bütçelerine katkıda bulunmaktır. Bu kursa ilgili mesleği seven ve çalışmak isteyen tüm engelli genç kadınlarımızı bekliyoruz. Telefon numaramız 489 82 82. Gelin hem 6 ay boyunca her gün 15 lira kazanın hem de meslek öğrenip aile bütçenize katkıda bulunun." dedi. Doğan, kursu başarıyla bitirenlere güzellik uzmanlığı sertifikası verileceğini sözlerine ekledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz